1:1 Rock your Brand programma

Rock your Brand Programma

Hét 1:1 coachingstraject voor een sterk en sprekend merk waarmee jij zelfverzekerd en met plezier je droomklanten aantrekt.

Ben jij klaar om een rock steady merk te bouwen van je bedrijf?

In 3 maanden zetten we samen je personal brand supersterk neer waardoor jij (weer) in je kracht staat en gaat stralen.  

Als bewuste of creatieve ondernemer ben je al een tijdje aan het ondernemen, omdat je de wereld een beetje mooier en lichter wil maken op jouw manier. Alleen merk je dat je maar blijft aanmodderen en aan klanten trekt waar je niet eens op zit te wachten..

Hoe fijn zou het zijn als je vanuit vertrouwen, rust en flow onderneemt en weet hoe je jezelf positioneert tot een succesvol aantrekkelijk merk? Zodat je meer voldoening en vrijheid ervaart met de leukste klanten én een groeiende omzet.

Doe je mee? We starten in oktober en je kunt je nu aanmelden voor de pilot.

Je bent niet zomaar gestart met je bedrijf. Met jouw passie doe je niets liever dan een positieve impact maken op het leven van anderen. En je weet dat je goed bent in wat je doet.

Maar je voelt je niet meer in lijn met je bedrijf. Je worstelt met je marketing, je werkt met klanten die je energie kosten en argh, wat is je missie ook alweer? Daarbij voel je je overspoeld door alle mogelijkheden en lijkt het net alsof het bij al die andere ondernemers wél als een malle stroomt. Behalve bij jou…

Ben je hier niet helemaal klaar mee?

 • Al die twijfels en chaos waardoor je steeds de volgende stap niet durft te zetten of juist doorschiet in losse flodder acties zonder duurzaam resultaat. Dat kost je zoveel tijd en energie! Je wilt niet langer aanmodderen;

 • Die frustrerende sales en marketing trucjes en de standaard one size fits all methodes die niet voor je werken (als je er alleen al aan denkt krijg je de kriebels!);

 • Jezelf klein te houden en verstoppen terwijl je zoveel mooie eigenschappen en talenten hebt om mensen te inspireren en te helpen op hun levenspad (die echt wel op je zitten te wachten!);

 • Je te pleuris werken met klanten die niet bij je passen om maar een inkomen bij elkaar te scharrelen (zucht..)

Dit is hét teken om next level te gaan! Het is tijd om alles wat je niet verder brengt aan de kant te schuiven. Om de volgende onmisbare stap te zetten en van jouw bedrijf een personal brand te maken vol betekenis, energie en expressie. Een supersterke basis die jou richting en zelfvertrouwen geeft om volledig te ondernemen op jouw manier. Klinkt fantastisch toch? Geloof me, dat ís het.

Durf jij het aan om in je volle potentie te stappen? Let’s rock your brand!

Maak van jouw bedrijf een personal brand vol betekenis, energie en expressie.

Een supersterke basis dat je richting en zelfvertrouwen geeft om volledig te ondernemen op jouw manier.

Van twijfelkont naar heldin van je merkverhaal

Een personal brand bouwen en laten groeien hoeft niet moeilijk te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat alles wat je nodig hebt al in jou zit om met gemak en succesvol te ondernemen. Jij bent werkelijk waardevol voor de wereld, puur door jezelf te zijn. Daarvoor is het belangrijk dat je jezelf door en door kent. Dat je weet én voelt wat je zielsmissie is en hoe je deze helder kunt vertellen aan anderen. Dat je je jouw ideale klant goed kent en weet hoe je haar kunt helpen en op welke manier.

Daarnaast geloof ik dat iedere ondernemer een uniek verhaal heeft. Een verhaal dat jou heeft gevormd tot waar je nu staat en je verder gaat brengen. Jouw eigen verhaal dat zorgt voor herkenning en verbinding.

Samen op avontuur

Ik help je hier graag bij, want ik geloof in je. Ik wil die persoon zijn die je met liefde een duwtje in de rug geeft om te stralen. Door je eigenheid (terug) te vinden die je zo bijzonder maakt. Ik wil je rots in de branding zijn die je helpt om belemmerende gedachten om te zetten naar helpende gedachten. En de brand builder die samen met jou een personal brand neerzet waar je droomklanten niet omheen kunnen.

Laat mij je cheerleaden om jezelf (beter) te leren kennen, ownen wie je bent en dat wat jou onderscheidend maakt, je persoonlijkheid, naar buiten te brengen.

“Your personality is your biggest value. Show it to the world!”

Wat houdt het Rock your Brand programma in? 

In het Rock your Brand Programma gaan we 3 maanden één op één samenwerken om jouw Personal Brand stevig neer te zetten. Zodat jij eindelijk echt de basis van je bedrijf hebt staan en je (weer) gaat stralen van binnen naar buiten.

Ontdek en own je identiteit & unieke kracht

We starten je 1-op-1 traject met een diepgaande sessie waar je nu staat en waar je naartoe wilt met je bedrijf. We nemen een deep dive naar wie je bent als merk. Naar je kern. Daarbij achterhalen we niet alleen wat je drijft, maar ook wat je tegenhoudt. We gaan de ziel van je bedrijf (terug)vinden. Je souls purpose, je unieke kracht en je droomklant die we inzetten voor je sprekende merk.

We maken ruimte en brengen focus in je onderneming en je gaat connecten met jouw droomklant. Met een steengoede mindset, strategie en intuïtie tillen we jouw onderneming naar een hoger niveau. Zodat je op een authentieke manier een diepe impact maakt.

De visuele vertaling van je merk

En dan begint het vorm te krijgen. Van inspiratie tot design: vanuit je positionering vertalen we jouw authentieke merk visueel door. De look & feel van jouw personal brand komt tot leven. Niet zomaar een mooi visueel jasje, maar een powersuit die aanvoelt als een tweede huid waarmee je van top tot teen in je kracht staat. Die je innerlijke groei versterkt. En damn girl, dat mag gezien worden!

De route van het Rock your Brand programma:

MODULE 1:
Personal branding
Wat is personal branding (en wat is het niet?) In deze intro leer je de ins en outs wat een authentiek merk is.
MODULE 2:
Je roots en de oude jij
Wat is de reis die je hebt afgelegd wat je tot nu toe heeft gevormd? We gaan kijken waar je afscheid van mag nemen en hoe je je roots kunt inzetten op een manier die voor jou werk.
MODULE 3:
Je why en je purpose
Wat zijn je verlangens en wat is je droomdoel? Door middel van vragen, visualisaties en het creëren van een dreambord kom je erachter wat je graag wil en waarom.
MODULE 4:
Jouw verhaal schrijven en delen
Wat is jouw verhaal en hoe kan je met jouw unieke kracht impact maken op anderen? In deze module leer je hoe je jouw verhaal helder op ‘papier’ krijgt én kan je ‘m kan delen op een manier die resoneert bij jezelf en bij anderen. Je creëert herkenning, verbinding en vertrouwen bij je doelgroep.
MODULE 5:
Jouw missie en visie
Waarom doe je wat je doet? Waar sta je voor en wat zijn je kernwaardes? Essentiële pijlers voor het fundament van je bedrijf die je niet alleen richting geven, maar ook je vuurtje laten branden.
MODULE 6:
Je persoonlijkheid en merkenergie
We zoomen in op je persoonlijkheid, je unieke kracht, tone of voice en welke energie je uitstraalt. Alles wat jou als merk definieert en welk gevoel je overbrengt.
MODULE 7:
Je droomklant
We brengen je ideale klant in kaart. Je leert je droomklant tot in de puntjes kennen zodat je weet hoe je ze aan moet spreken.
MODULE 8:
Jouw positionering en unieke boodschap
De unieke plek in de markt met een boodschap waarmee je naar voren stapt en je jezelf onderscheidt. Ik maak hiervoor een mooi document op.
MODULE 9:
Visuele identiteit
Let's get visual! Een vertaalslag naar je look & feel. We bepalen de stijl, typografie, kleuren, logo en het beeldgebruik zodat jouw identiteit visueel onderscheidend is. Zodat je op consistente manier opvalt bij jouw droomklant.
MODULE 11:
Branding integreren
Hoe pas je branding toe in je bedrijf? Nu je fundering staat, is het tijd om jouw mooie merk te integreren in je hele bedrijf! Ik geef je tools en tips hoe je jouw authentieke identiteit kunt laten terugkomen in je marketing.
BONUS
Content strategie & skills
Hoe kan je je tone of voice en persoonlijkheid doortrekken in je content? In deze extra module gaan we aan de slag met je schrijfskills zodat jij branded content creëert die klanten aantrekt als een magneet.

Na dit programma..

   Past je onderneming volledig bij jou en je kernwaarden zodat je voldoening uit je werk haalt; 

✔  Weet je precies wie jij bent en wat jou onderscheidend maakt;

 Ben je zó zelfverzekerd over jouw Personal Brand dat je eindelijk die klanten en omzet gaat aantrekken die je zo graag wilt;

  Sta je in verbinding met jezelf en durf je bewuste keuzes te maken binnen je bedrijf die dichtbij je hart liggen;

  Heb je een unieke positionering en een sterke strategie waarmee je opvalt in de markt; 

Zet je jouw unieke verhaal in om verbinding te leggen met jouw droomklant zodat ze niet meer om jou heen kunnen; 

 Heb je richting en houvast voor je marketing. Het is makkelijker, leuker en het kost je minder tijd; 

 Is je merk identiteit doorvertaald naar een consistente visuele identiteit wat zorgt voor herkenning en vertrouwen bij je klant;

 Stroomt de energie in je bedrijf volop. Vanuit focus en flow komen je droomklanten naar jóu toe.

 

Al je twijfels, angsten en onzekerheden maken plaats voor meer zelfbewustzijn, vertrouwen, plezier, authenticiteit, purpose en impact.

Voor wie is dit programma? 

Het 1:1 coachtingstraject is voor bewuste ondernemers die klaar zijn met aanmodderen en staan te trappelen om next level te ondernemen. Je wil niet langer met random klanten werken waar je zoveel moeite voor moet doen en je bent klaar met al die twijfels en omwegen die jouw persoonlijke en zakelijke groei in de weg staan. Kortom, je kan niet wachten om het fundament van je bedrijf neer te zetten en écht succesvol te worden.

Dit programma is perfect voor dienstverlenende ondernemers zoals coaches, therapeuten, yoga docenten en fotografen die al een tijdje ondernemen (ongeveer een 1 jaar) en nu écht willen groeien en doorbreken met een sterk en sprekend merk. 

Dit is echt iets voor jou als..

▶  Je onderneemt vanuit je hart en je passie;

▶  Wel weet dat het schort aan de basis van je bedrijf, maar niet weet waar te beginnen;

▶  Je een rock-ass instelling hebt: eindelijk stappen zetten en groeien. Weg met die belemmerende overtuigingen en gaan!;

▶  Je wil dat marketing makkelijker wordt en niet zoveel tijd kost;

▶  Je je niet meer wilt laten afleiden door alle ruis van binnen en buiten, maar juist met vol trots en vertrouwen wil ondernemen en zichtbaar bent;

▶  Je droomklanten wilt aantrekken én een stijgende omzet;

▶  Je zin hebt om van jouw bedrijf een personal brand te bouwen dat helemaal bij jou past.

“You create a credible brand by staying true who you are.”

– Hilary Sawchuk

Wat je allemaal krijgt:

 • Een kick-off sessie van 1,5 uur in de natuur of op kantoor in Arnhem;

 • 4 coaching sessies van een uur via Zoom;
 • Oefeningen en opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan;
 • Brand Book met je complete merkidentiteit (missie, visie, waarden, persoonlijkheid, belofte en visuele identiteit);
 • 3 maanden lang kan je via mail bij me terecht voor ál jouw vragen en feedback;
 • Deel je ingevingen, vragen, successen én ‘rock bottom’ momenten met mij via Whatsapp;
 • 1 afterglow call van een halfuur na afronding traject om in te tunen of je je branding rockt of dat er nog blokkades zijn. 

  Je investering bedraagt 1470,-. Betaling kan in 1, 3 of 6 termijnen.
  Nu voor een tijdelijke pilotprijs van slechts 882,-* 

  *Deze pilot houdt in dat je als een van de eersten het coaching programma met me doorloopt. Dit betekent dat het traject in de startfase zit en in de loop van de tijd nog iets kan veranderen in vorm en volgorde mocht ik dat nodig achten. Na afronding van dit 1:1 coachings traject ontvang ik graag je review en feedback zodat ik mijn programma kan optimaliseren en nog meer mensen kan helpen. 

  Full service branding

  Wil je je merk visueel uitbouwen en nog meer tot leven laten brengen?
  Doen! Je kan op ieder moment een (her)ontwikkeling visuele identiteit, social media kit, website en fotoshoot bijboeken (voor een fijne doorstroomprijs op maat). Ideaal omdat we elkaar dan al goed kennen en ik je look & feel zo goed mogelijk kan doorvoeren.

  Waardevolle woorden

  Lianne is super creatief en behulpzaam en dat is precies wat ik nodig had op de momenten dat ik inspiratieloos was online. Op het moment dat ik even niet meer wist wat mijn missie precies was, heeft ze me geholpen die weer scherp te formuleren. Ook vind ik haar een kei in het naar boven halen van alles wat mij een goede coach maakt, waardoor ik weer een boost van zelfvertrouwen kreeg om door te gaan en om te gaan stralen op insta en op mijn site.

  Lianne is anders dan andere brandcoaches. Echt een uniek persoon die niet de standaard trucjes heeft, maar op haar eigen superfijne manier helpt bij wat ik wilde bereiken.

  Ik heb bij Lianne ook een fotoshoot afgenomen om foto’s te maken voor op mijn site en op social media. Ik was toentertijd niet zo’n camera fan (voelde me redelijk ongemakkelijk, want hoe moet je in vredesnaam poseren?), maar Lianne is iemand die je enorm goed op je gemak kan stellen zodat je lekker jezelf bent en dat ook nog eens goed op beeld komt. Ik ben enorm blij met het resultaat!

  Ze heeft me geholpen om me echt te laten zien online en dat heeft voor mooie resultaten gezorgd, als in super leuke klanten!

  Anke de Groot

  Life Coach

  Het was super fijn om met Lianne samen te werken. Lianne denkt echt met je mee als brand coach.

  Ze weet precies wat goed past qua kleuren en ik voelde mij ontzettend op mijn gemak.

  Ik raad Lianne ook zeker aan als fotograaf!

  Selma Aouichaoui

  Confidence & Carrière Coach

  Lianne heeft mij uitstekend geholpen bij het neerzetten van de branding van mijn bedrijf. Ze voelde mij goed aan en adviseerde me over mijn moodboard en de branding.

  Ze nam de tijd om goed te inventariseren wat bij mij als persoon wel en niet past. Als afsluiting heeft ze een uitgebreide fotoshoot gedaan met verschillende settings voor mijn website en social media.

  Door Liannes manier van werken voelde het heel ongedwongen en kon ik mezelf zijn. Ik ben erg tevreden over het resultaat.

  Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

  Jacqueline Keizers

  Virtueel Assistant

  Lianne is een sprankelende persoonlijkheid met bruisende ideeën die de juiste vragen stelt om tot de kern te komen.

  Het gevoel dat ik wilde weergeven wist zij om te zetten in een krachtige en doelgerichte boodschap naar mijn doelgroep zowel in webteksten als beeld.

  Ik heb veel van haar geleerd!

  Elise Brand

  Massage Therapist and Body & Mind Coach

  Over mij 

  Hi! Ik ben Lianne. Als personal brand coach is het mijn missie om jou als bewuste ondernemer neer te zetten als een sterk en sprekend merk vanuit essentie. Zodat je (weer) in je kracht gaat staan en met vertrouwen en plezier je verhaal vertelt en daarmee moeiteloos droomklanten aantrekt. Want wat is er aantrekkelijker dan stralen vanuit je kern?!

  Door de jaren heen ontdekte ik als content creator en branding strateeg de impact van een sterk merk. En de kracht van authentiek zichtbaar zijn. Ik wilde dieper het merk induiken en méér teweegbrengen op persoonlijk vlak. Ik geloof namelijk dat echte groei en vrijheid van binnenuit komt. Ontdekken en ownen wie je bent, waar je voor staat en vanuit daar jezelf laten zien. Van binnen naar buiten.

  Dit heb ik zelf ook ervaren. Na een rocky road (understatement) weet ik wie ik werkelijk ben en waar ik voor sta. Durf ik écht te kiezen voor mezelf en m’n bedrijf. Weg van alle ruis en de gebaande paden begon het te stromen. Ik ontdekte m’n unieke kracht en positionering. Onderneem op míjn manier. Dit geeft me zoveel vrijheid, plezier, rust en voldoening. Dat gun ik jou ook! Ik kan niet wachten om met jou op ontdekkingsreis te gaan.

  Voel jij dat dit programma jouw stepping stone is om je ideale droomklanten aan te trekken? Plan hier een gratis en vrijblijvende kennismaking en ontdek of we een match zijn!

  Veelgestelde vragen

  Wanneer start en eindigt het Rock your Brand Programma?

  Het programma start in september 2021 en duurt 12 weken (3 maanden). Startdatum in overleg. Elke week ontvang je een nieuwe module via mail. De coaching sessies plan je zelf in met mij via Calendly. Je kunt de modules volledig op je eigen tempo volgen. Onze live sessies zijn gerelateerd aan de modules.

   

  Kan ik vragen stellen aan jou tijdens het programma?

  Ja zeker, je hebt alle ruimte tijdens de coaching sessies en daarnaast kan je je jouw vragen ook stellen per mail of whatsapp.

  Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

  Ja, dat kan. De btw is aftrekbaar. Daarnaast kun je het programma als kosten opvoeren in je boekhouding, dit levert je op het einde van het jaar ook weer belastingvoordeel op!

   

  Ik vind het veel geld en ik vind het spannend om zo'n investering te doen...

  Dat is begrijpelijk. Ik kan me nog goed herinneren hoe spannend ik het vond om te investeren.

  Maar stel jezelf de vraag wat er gebeurt er als je deze investering niet doet. Dan ga je op de manier door hoe je nu onderneemt? En wat levert dat je dan op? Dit programma zorgt ervoor dat je je basis zó goed hebt staan, dat je daar geen tijd meer aan kunt verspillen!

  Dat aanmodderen is niet meer nodig, omdat ik je mijn kennis laat toepassen om het fundament van je merk neer te zetten. Je gaat dus echt stappen zetten en je maakt een transformatie door naar de succesvolle ondernemer die je graag wilt zijn. Zowel van binnen als van buiten.

  Kan ik ook een branding programma op maat volgen?

  Dat kan in overleg. Ik geloof in het volledige traject doorlopen voor de grootste transformatie. Maar het aller belangrijkste vind ik dat jij zoveel mogelijk uit mijn coaching haalt en als jij al een deel hebt doorlopen in je ondernemersreis, dan is dat alleen maar mooi meegenomen. Stuur me gerust een berichtje om dit te bespreken en dan maken we een plan!