Over mij

“A brand is a story that is always being told and heard.”

Het vormen van m’n eigen identiteit

Op m’n 25e wilde ik eerst wat meer van de wereld zien nadat ik klaar was met mijn studie HBO Communicatie. Ik ben naar Frankrijk vertrokken om daar een halfjaar te werken en daarna ging ik 3 maanden op rondreis door zuid-oost-Azië. Ik groeide als persoon en had er de tijd van m’n leven!  

Eenmaal terug voelde ik me ‘on top of the world’. Die communicatiebaan liet nog even op zich wachten, maar al gauw zat ik in een fulltime sales rol. Een baan die niet bij me paste en weinig voldoening gaf. Maar ik had verwachtingen geschept voor anderen en mezelf die ik moest waarmaken. Dat knaagde en ik werd steeds onzekerder.

In m’n vrije tijd miste ik mijn eigen plek en holde ik van het een naar het ander. Tot ik letterlijk niks meer kon. Ik belandde in een heftige ‘quarterlife crisis’ en was totaal de verbinding met mezelf kwijt. Met mijn échte ik. Want wie was ik eigenlijk? Zonder al die prestaties, overtuigingen en verwachtingen? Dat mocht ik gaan ontdekken.

Met veel vallen en opstaan leerde ik niet alleen naar mijn hoofd te luisteren, maar óók naar mijn lichaam en intuïtie. Ik werd liever voor m’n hoogsensitieve zelf en ontwikkelde me spiritueel. Durfde grenzen aan te geven en belemmerende overtuigingen los te laten (en daarmee ook werksituaties en vrienden die niet meer bij me pasten). Laag voor laag kwam ik bij m’n kern en vond ik mezelf terug. Sterker nog: ik werd meer mezelf, puur en authentiek.

Wat leuk dat je meer over mij en mijn verhaal wilt weten! Ik ben Lianne, 32 lentes jong en niet zomaar personal branding coach. Daar is een hele ontdekkingsreis aan vooraf gegaan. Van buiten, naar binnen en weer naar buiten. En geloof me, ik ging over veel grenzen om m’n eigen pad te bewandelen.

Kernwaardes en keuzes

Doordat ik weet wie ik werkelijk ben en wat ik belangrijk vind, durf ik bewuste keuzes te maken die dichtbij m’n hart liggen. Elke keuze -klein of groot- die ik maak, draagt bij aan meer vrijheid, verbinding en plezier in mijn leven. Essentiële kernwaarden die me verder hielpen in mijn positionering.

Door de jaren heen ontdekte ik als content marketeer de kracht van zichtbaar zijn. Ik zag mijn klanten groeien met een passende look & feel. En toen ik eenmaal mezelf als ondernemer écht liet zien en m’n eigen stem liet horen ging er een wereld voor me open. M’n soul’s purpose werd steeds duidelijker. Ik wilde dieper het merk induiken en méér teweegbrengen op persoonlijk vlak.

“The best thing to discover is your authentic self. By following your intuition and passion – your light – you create your own path. Don’t settle and your life will be magic.”

Als personal branding coach valt alles op z’n plek

Na het eerste gesprek met mijn business coach viel alles op z’n plek. Ik kreeg bevestiging in wat mij te doen staat en nog meer helder; wíe mijn ideale klant is. Het zijn coaches die al een tijdje aanrommelen, maar zichzelf nog op de achtergrond houden. Ze hebben een sterke zielsmissie om andere mensen te helpen, willen bewust groeien en zijn klaar om zichtbaar te worden.

Het is mijn missie coaches te helpen zichzelf neer te zetten als een soulpower brand van binnenuit. Zodat ze zich laten zien op eigenzinnige manier en daarmee hun lievelingsklanten aantrekken. Vanuit vrijheid, zonder bullshit en mét plezier.

Impact maken op coaches zodat zij weer impact maken op hun coachees

Mijn kennis en ervaring als content creator combineer ik nu met personal branding coaching. Ik vind het fantastisch om impact te kunnen maken op coaches. Dat ze hun authentieke zelf kunnen zijn en laten zien. Dat ze zich vrij voelen hun verhaal te delen en daarmee droomklanten aantrekken die niet om ze heen kunnen. Die klanten die ze zo graag een stukje verder op weg willen helpen in hún droomleven.

Ik heb namelijk het rotsvaste vertrouwen dat je je leven zelf kan creëren en met jouw kracht, je licht, iets zinvols kan bijdragen aan de wereld. Dat gun ik jou ook! Laten we onze kracht verspreiden om de wereld een stukje leuker en lichter te maken. Waar er ruimte is voor ieders dromen en talenten ontstaat er vanzelf meer purpose en plezier. Dat is toch een prachtig rimpeleffect?

Ik zie het creëren van je (re)brand als een fundamenteel onderdeel van een grotere shift. Een die alles verandert: een boost aan zelfvertrouwen door te ownen wie je bent.

Wie ben jij en wat is jouw verhaal?

Ontzettend tof dat je m’n hele ondernemersreis hebt gelezen! Je hebt nu een idee wie ik ben en waar ik voor sta als ondernemer. Nou ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar jou. Wie ben jij? En wat is jouw kracht? Ben jij klaar om je authentieke zelf te ownen en te laten zien?

Misschien ben je nu verdwaald, maar wil je samenwerken met de leukste klanten? Kom op! Ik weet dat jij ook een verhaal hebt. Dat je niet zomaar coach bent geworden. Dat je andere mensen op weg wilt helpen in hun ontdekkingsreis. Dan moeten ze je wel weten te vinden. Zet die eerste stap en stuur me een berichtje. Let’s rock this journey together!